Poslovnica i poliklinika na adresi Ruđera Boškovića 1 osmišljene su tako da se sve može riješiti na jednom mjestu. Od kompletnog oftalmološkog pregleda do biranja i kupovine naočala. Mjesto gdje možete naći vrhunske oftalmologe dr. Matiju Blažeku i dr. Jadranku Hranilović Petričić i kod njih rezervirati termin za pregled.

O samom pregledu

U našoj poliklinici možete riješiti kompletan pregled vida, što uključuje pregled na najsuvremenijoj opremi, koja uz brz i laki način daje brojne rezultate o zdravlju vaših očiju.

Uz pregled dioptrije i vidne oštrine, izmjerit će se očni tlak, pregledati pozadina oka (fundus), napraviti biomikroskopija očne leće i prednjeg segmenta oka, pahimetrija, test na boje, skijaskopija, kut prednje očne sobice uz brojne dodatne pretrage koje nudimo.

Prvi pregled kod djece

Preglede vršimo od najmlađih dobi gdje se rade brojni testovi kako bi se ustanovilo zdravlje očiju vaših najmlađih i kako bi se rano otkrile bilo kakve abnormalnosti.

Od velike je važnosti da se djeci do 4 godine života napravi prvi oftalmološki pregled kako bi što prije se počele ispravljati otkrivene abnormalnosti.

Termin po hitnom postupku

U poliklinici se možete naručiti po hitnom postupku ako se u oku nalazi bilo kakvo strano tijelo kao što je špena ili urasla trepavica. U slučaju raznih upala oka dobit ćete također termin po hitnom postupku kako bi se započelo liječenje što prije.

Estetsko odstranjivanje

Estetsko odstranjivanje izraslina i bradavica moguće je ukloniti kod nas u okruženju sterilnih instrumenata i materijala gdje ćemo kroz cijeli postupak voditi brigu o Vama, te se unutar mjesec dana dolazi na besplatnu kontrolu zarastanja rane nakon zahvata.

Unutar mjesec dana nakon pregleda ili zahvata nudimo opciju besplatne kontrole gdje kod upala ili poslije zahvata pregledamo još jedanput kako napreduje liječenje.