PočetnaO nama

O nama

Od 1993. godine sve do danas!

Počevši s jednom malom poslovnicom u Čakovcu, danas poslujemo na 4 lokacije i vaš smo najbolji izbor za izradu progresivnih i specijalnih naočalnih leća.

Naš tim stručnjaka

Naš tim čine brojni majstori optičari, oftalmolozi, optometristi, medicinske sestre te stručnjaci u prodaji.

Poslovanje

Uz našu primarnu djelatnost u našoj ponudi možete naći i satove te modne nakit renomiranih svjetskih brendova. Kroz godine smo sklopili partnerstva s mnogim poznatim dobavljačima i postali jedna od vodećih optika na hrvatskom tržištu.

Naša povijest

1993.
Osnivanje
Optika Briljant osnovana je 1993. godine, a prva poslovnica nalazila se u čakovečkom Novom pasažu. Nekoliko godina kasnije selimo se na adresu Ruđera Boškovića 1 u Čakovcu.
2004.
Briljant ekspress
Otvaramo novu poslovnicu u samom centru Čakovca s ciljem da vam pružimo još veću ponudu naočala i bržu uslugu popravka naočala i satova.
2004.
Poliklinika za oftalmologiju
Poliklinika Briljant otvorena je s idejom da sve možete riješiti na jednom mjestu. Od kompletnog pregleda vida i malih zahvata do kupovine naočala vrata pored u našoj optici.
2018.
Concept store
Otvaramo poslovnicu u sklopu Galerije Sjever, a u ponudi se nalaze satovi, modni nakit, dioptrijske i sunčane naočale, a kako bi zaokružili cijelu ponudu radimo besplatnu kontrolu vida.
2022.
Briljant Varaždin
Kako bismo se približili našim vjernim kupcima s područja Varaždinske županije otvorili smo poslovnicu u centru baroknog grada Varaždina gdje uz široku ponudu naočala radimo i besplatnu kontrolu vida.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam